Kjernekompetanse


Vi kombinerer vitenskapelige metoder med kreative idéer og god kommunikasjon. Våre løsninger skal alltid ha en høy faglig kvalitet, være nytenkende og kommunisere godt.


Oxford Research har eksistert siden 1995 og har i dag selskaper i både Norge, Sverige Finland og Danmark.

 

Vi arbeider til stadighet med å skape undersøkelser og analyser av høyest faglig forskningsmessig kvalitet. Vi kombinerer dette med en uttrykksform og et språk som gjør den tilegnede kunnskapen blir lett tilgjengelig for offentligheten. Samtidig skal det ikke være forskning til hyllene, og vi er opptatt av at vårt arbeid skal føre til konkrete handlingsmuligheter og nye forslag som peker fremover. Derfor følger vi alltid opp våre analyser med konkrete idéer, strategier og anbefalinger. 

Den faglige målsettingen for Oxford Research ligger i skjæringspunktet mellom forskning, kommunikasjon og strategi, som i dag som oftest er forankret i forskjellige sektorer og virksomheter.

 

For å oppfylle visjon og forretningside:

 

 1.       Kombinerer vi forskning, strategi og kommunikasjon

 

  • Forskning: Akademisk grundighet samt teoretisk og metodisk dybde som kreves i samfunnsvitenskapelig forskning.

 

  • Strategi: Strategisk forståelse på nivå med toppledere.

 

  • Kommunikasjon: Kommunikasjon basert på de høyeste journalistiske standarder.

 

2.       Tenker vi global, men handler nasjonalt, skandinavisk og europeisk

 

  • I våre nasjonale markeder er vi ledede firma innen samfunnsfaglige og økonomiske analyser og evalueringer.

 

  • Vi samarbeider tett på tvers av de skandinaviske land. Vi forstår hverandres språk og kultur og kan på en utmerket måte utføre prosjekter med et skandinavisk perspektiv.

 

  • Vi er en del av et sterkt og veletablert europeisk nettverk som gjør oss i stand til å utføre studier på et høyt nivå basert på etablerte vitenskapelige standarder og, hvis aktuelt, informasjon fra alle europeiske landene.